Erişilebilirlik Butonu

Kısa Film Yarışması Sonuç Metni

Metni Büyüt Metni Küçült
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
ENGELSİZ İZMİR 4. ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI: “10 Dakika Engelli”
 
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü'nce, “10 Dakika Engelli” temasıyla gerçekleştirilen Engelsiz İzmir 4. Ulusal Kısa Film Yarışmasında ödül alan filmler; 22 Nisan 2021, Perşembe günü, Yönetmen Türkan DERYA’nın Jüri Başkanlığında, Oyuncu Yiğit ÖZŞENER, Görüntü Yönetmeni Meryem YAVUZ, Yönetmen, Yazar, Kadir Has Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Tan Tolga Demirci, Sinema Yazarı Engin ERTAN, Yaşar Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Ürün YILDIRAN ÖNK, Dokuz Eylül Üniversitesi Film Tasarımı Öğretim Görevlisi Hakan ERGİN ve TRT Belgesel Kanal Koordinatörlüğü Kurgu Yönetmeni Erdem ÇELİK’in katılımıyla oluşan Jüri Değerlendirme Toplantısı neticesinde belli olmuştur.
 
Birincilik Ödülünü Özer KESEMEN’in “AŞK” filmi alırken, İkincilik Ödülünü Mustafa YILMAZ’ın “HÜLYA - Tatlı Bir Rüya” filmi, Üçüncülük Ödülünü ise Erdi TOKOL’un “YÜZÜK” filmi almıştır. Segah GÜMÜŞ’ün “TUTUNANLAR” filmi ise Jüri Özel Ödülüne layık görülmüştür.
 
Başarı Ödülü olarak;
 
Birinci için net                         30.000 TL
İkinci için net                          15.000 TL
Üçüncü için net                      10.000 TL
Jüri Özel Ödülü net                 5.000 TL
 
verilecektir.
 
            27 Mayıs 2021 tarihinde Pandemi koşullarında gerçekleştirilmesi planlanan “Kolokyum ve Ödül Töreni” ile ilgili detaylar Sosyal Medya adreslerimizden duyurulacaktır.